Jednoduše složitá

Jednoduše složitá

Anotace: ...

Prý v jednoduchosti je krása,
proč všichni tvrdí to?
nejspíš, že je dnes tak vzácná.
Ne však každý cení to,
některý rád pátrá.
A v tom je složitosti krása skrytá.
K jejímu řešení potřeba je naděje a síla,
stejně jako žena do sebe se uzavírá.
Žena a složitost vlastně jedno je,
proto muž k jejímu řešení tolik obětuje…
Autor Heimdall, 10.06.2013
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Námět je výborný, ale dost nepropracovaný... aspoň rytmus, aspoň ten...

10.06.2013 00:11:47 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí