Jména ve dřevě...

Jména ve dřevě...

Anotace: ...

Jeden z našich letních výletů

A my po sobě zanechali stopy
Rozhlednu na Velkém Roudném
Naše inicialý navždy zdobí
Říkali jsme si, že rok co rok
Ukážeme se tu zas
A podíváme se na svá jména
Jak skví se ve dřevě
Že až spolu začneme bydlet
Uděláme další zářez na památku
Naši věčné lásky

Nejsem si jistý, jestli právě já jsem
"Bohem daný, milostivý dar boží"
Ale vím, že ty jsi
"milostiplná, milostná, líbezná, něžná"

Myslíš, že ta rozhledna
Toho prvního prosince
Taky spadla do hlubin
Lesního hvozdu

 

 

Autor JohnyD., 10.06.2013
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí