Žárlivost

Žárlivost

Anotace: ...

Zas mi ta černá ruka ďábla,

svírá všechny vnitřnosti,

ty praskají a krvácí

oči chrlí plameny.

 

Nechci aby mi jed,

lži, které pořád žiji,

koloval v žilách,

železně se tomu stavím.

 

Zatnout zuby,

až skřípají skořápky,

té chvilky krásné,

tolik trvající?!

 

Bojovat se sebou,

je jediný boj,

který můžeme vyhrát,

a zastavit krvácení.

 

Hruď se mi propadá,

do toho prázdného místa,

nesnáším pokrytce,

tlak mi kolísá.

 

Na zádech hrboly,

tvoří se křídla,

vysušená ústa,

a slepé oči.

 

Nenávist ke lži,

žárlivost z lásky,

ze mě dělá...

 

 

anděla smrti

Autor Kirsten, 11.06.2013
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Aaliyan, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí