=Růže květ

=Růže květ

Anotace: růže,motýl,kopretina...

 .....

~Z květu růže~

~~~*~~~*~~~

 Když květ růže odkvete

 prý motýlem se stane

 odletí snad do nebe?

 Ne,až tam se nedostane.

 To říkala mi babička

 že motýli z růží

 dřív než sednou do trávy

 tak kolem růží krouží.

 

Ukážu mu kopretinu

 on chvíli se tam posadil,

 jeden lístek kopretiny

 tykadélkem pohladil.

 Kopretina svými lístky

 motýla pak přikryje

 a já ještě chvíli sedím.

 U kopretin krásně je.

 

A té milé kopretině

 potom motýl děkuje

 celou loukou ozývá se

 „ten motýl kytku miluje“.

 Zvonek zvoní

 cinky linky „a proč né“?

 Vždyť milování v trávě

 je tak kouzelné…

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~

Autor Květka Š., 11.06.2013
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: divoska_jaja, Doradan, Linzerka, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí