Bezvědomí důvěřivých slz

Bezvědomí důvěřivých slz

Anotace: -

Poté
co se schody do nebe
srovnaly s hladkostí oblaků
zbyla jen
trapná přirovnání
(jsem mrtvá jak ...)
a narážky osudu,
které nespatřím.

Umrtí důvěr,
vlitých do polštáře
inkoustem,
co byl den co den
životem mých žil
nyní vysušen
...
už nikdy nespatřím
živý svět.
Autor Aaliyan, 11.06.2013
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné ale krásné :-)

18.07.2013 09:00:17 | Delven

njn ... life is long hard road out of hell ... but I still wanna live and love

19.07.2013 09:30:57 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí