Tohle nepochopíte...

Tohle nepochopíte...

Anotace: ...nikdo, vůbec nikdo

Miluji tě víc, než sám chci
Proč dny bez tebe se vlečou
A den s tebou tak rychle uteče

Podivné pálení v břichu
Mám o tebe strach
A ty se ani neozýváš

Pro mě je lepší umřít
Než pozorovat jak tě ztrácím
V bludném kruhu se potácím

Supy už krouží nad mou mršinou
Zbytky co nechají prosím hoďte lvům
Zas o cvoka méně, co podlehl svým snům

Však na dně najdeš pravdu
Ať jíž života, nebo flašky vína
Než zabije tě apatia

Bohužel to víno mi již nechutná
Všechno se ve mě míchá
Vlastně ani nevím čemu věřím

Ale sám sobě určitě už ne...blázním??
Autor JohnyD., 14.06.2013
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí