Vnitřní pocit

Vnitřní pocit

Anotace: Na pravou lásku věřím

Oči v ledu, kdo je probudí?
Srdce v kámen zakleté, kdo ho rozbije?
Vnitřní samota jak mlha, kdo ji rozkryje?
Vášeň ve mně skrytá dřímá, kdo ji probudí?
Srdce na správně straně má a
jenom láska mu novou šanci dá,
aby mohl žít.

Na venek působí svěže, jak tenhle svět káže.
Povrchní svět na tom tu všem záleží,
srdce se schovává pod naší tváří.

Po světě prý běhá spousta žen,
však jen běhají, necítí a nemyslí.

Čeká na to co osud mu připraví,
naděje ta umírá poslední.
Autor Dantes, 15.06.2013
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí