Ohňová...

Ohňová...

Anotace: (16.6.2013) Nevinné posezení u táboráku...

Tvůj pohár vína
zář ohně odráží
svět již usíná
a Tebe to zaráží

Tvé teplo tělesné
mým tělem probíjí
nikdo z nás nehlesne
to mě fakt ubíjí

Plameny šlehají
sleduj v nich budoucnost...
já jsem na pokraji,
mám toho vážně dost

Chci Tě líbat...
Autor B.a.r.b.a.r, 16.06.2013
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí