Najít sílu

Najít sílu

Anotace: ...

 

 

 

Chci se stát tónem vycházejícím z tvých úst

ve slovech nevyřčených,

v ránech i večerech růst s přílivem slov

láskou políbených.

Odhodit plášť samoty,

ve chvílích zatracených,

Být jen já a ty,

ve světě zatoulaných lidí, 

najíst v sobě sílu v rozhodnutí,

co nutí

každý den k novému

nadechnutí. 

 


Autor Daniela, 17.06.2013
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, zdenka, carodejka, Robin Marnolli, Jozef Bojanovský, Iwushak...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocitovka, jak lahodný doušek mladého vína.

10.07.2013 16:56:10 | carodejka

pěkná slova...

30.06.2013 19:42:31 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí