...

...

Anotace: ....

Ten cit tehdy v noci,
Zdál se býti skutečný,
Asi jako mloci,
Na poušti a netečný.
Z molitanu cesta,
na ní těžké stroje,
z igelitu vesta
a pod ní kupa hnoje.
Počítač bez programu
A koule co převalí se na hranu.
Výplet bez rakety.
Stejně jako léto bez cukety.
Dneska je to všechno jiné,
svědomí buď vůbec není,
a nebo je kurva líné.
Autor Richard Mamrdson, 20.06.2013
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí