Sny

Sny

Anotace: ...

Sbírka: sMYŠLENKY

Na otázky odpovídám vážně jen když chci
a z každýho seriálu znám jen první díl
a na okraj víček kde se roděj´ všechny sny
nakreslim si představu že všichni maj svůj cíl

Ať každej dělá co by dělat chtěl
pro chvilku ticha
co nás schová za výstřel
Autor Fisto, 25.06.2013
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí