Bubák pod postelí

Bubák pod postelí

Anotace: ...

Do ticha černé noci,
Když ruce věže spojí se,
V rohu pohne se cosi,
co přes den vylézt bojí se.
Do tichá černé, ty stíny temné,ty stejné kterých hrozí se.

Černým drápem hladí,
Vlákna nehybného vrchu,
Čichem plížíc se ke krku,
Za vůní nevinného mládí.

Do ticha černé noci,
Než ruce věže spojí se,
Než v rohu pohne se cosi,
Co přes den vylézt bojí se.
To černé, to temné, to stejné čeho dítko hrozí se.

Než temné stíny polapí ho znova,
O pomoc otce poprosí,
Než usne na chvílí v náručí jej schová,
Před slizkým stínem dítko nespasí.
Autor klarinecka_, 26.06.2013
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí