NERÝMOVANÁ

NERÝMOVANÁ

Anotace: xxx

Čtu si báseň veršem volným
copak na konci se dozvím -
autor ten je dozajista
jako impresionista: 
dojmy, střípky pocitů
i bez rýmů složí tu

Napsat báseň veršem volným
není jen tak, to vám povím
mít Můzu co nápovědu -
volný verš - to nedovedu 
aby otiskl se v duši
jak razítko z čínské tuši  
 
Dobrá báseň - volný verš
stojí mi tu za ,,rešerš,, -
- a když dočtu, co je psáno
krásné je to – ano, ano -
pro sebe pak povzdychnu si -
takhle psát mi není dáno…

Autor koloušek, 27.06.2013
Přečteno 604x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, Jsem tady jen na návštěvě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí