Víly

Víly

Anotace: Vše tak jak v lesích je...

V travách, které jen víly znají
mezi kapradí, kde pospávají ,
v hloubi lesa muže svádí ,
na palouku laňě hladí.

V nocích šaty v řece perou ,
těla hebká sobě mejou,
chtíčem a poplašení
chvějou se za kuropění.

V temných nocí s vlky běží ladná těla , vlasy svěží .
V dlaních se jí neubráníš víle z lesů tělo hladíš
a chvěješ se v tom obětí ...

Každá víla z lesa Paní
kouzlo své má hned uhání
každého,kdo zabloudí..
po noci a né po spaní
muž se vlkem v rose raní stává.

V travách které jen víly znají
s vlky tam lehávají ,
kde dřív dlaně byli ,
ted drápy vše poničily...
Autor Liduška, 28.06.2013
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: me999, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí