Obyčejná krása

Obyčejná krása

Anotace: ...

Až vyjdou mraky
a srdce nad tou krásou,
když stáda na nebi se pasou,
láskou zaplesá.

Až první náznak šera,
v rudé barvě shoří,
radost zmocní se těla,
všech těch co na nádvoří,
pokloní se nebesům.

A pak, když rudá v černou pozmění svůj šat
a s noblesou hvězdy na nebi se rozletí
v očích objeví se dojetí,
když uzří důvod proč mít rád.
Autor klarinecka_, 28.06.2013
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: zdenka, mikrojimbo, Jsem tady jen na návštěvě, Secretive
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí