Sami sebou

Sami sebou

Anotace: To jsem psala asi před rokem a půl...jen pokus :o)

Neznáš ani trochu svět,
jen z pohledu barevného,
však stačí jen pár vět,
a záblesk světla čarovného.

Láska, mír a přátelství,
jeden z dalších mýtusů,
všechno je to poselství,
jsme součástí pokusu.

Experiment s lidskou duší,
a se vším, co obnáší,
je však horší, než kdo tuší,
do hlubin tě odnáší.

Necháš se vést cizí rukou,
zahalen svým vlastním stínem,
beznadějně srdce tlukou,
jsi opitý černým vínem.

Tak vzepřem se té cizí moci,
překonáme svůj vlastní strach,
jsme sami sebou vedne, v noci,
pak spolu rozvíříme prach.
Autor gabajzz, 28.06.2013
Přečteno 357x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí