iluze

iluze

Anotace: ....

Iluze,
jak je krásná.
Vábí Tě jako nahá, ženská ňadra.
Ovšem pod pokrývkou Tvého snění, nenajdeš nic
ať už bys chtěl sebevíc.

Krásná iluze,
dává barvu Tvému životu
a nenápadně krade ty jemné tóny
jemné a něžné.

Iluze,
je jako sněhová vločka.
Ledově krásná,
zahalená v krajce pravdy,
která Tě svými lži dokáže zabít.
Autor Eiréné, 28.06.2013
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí