Terezka

Terezka

Anotace: Asi Tě mám opravdicky ráda...

Až Tě potkám v pramínkách mých snů
Poletím prý tmou a se světlem nepohnu
Tiše spíš a lehce dýcháš po mém boku
- Zítra už nebudeš tu -
Tvá tvář však bude na každém kroku

Dýcháš se mnou v tmách
Slyším Tě v písních i v ozvěnách
Slyším Tě tlouct v mojí hrudi
Nahlas až se bojím že Tě vzbudím

Jsi má múza kráska z krás
Co přivírá víčka s leskem z řas
- Nejsi moje, ale milá –
ta co nevlastní svatozář

Tvoje rty mi nejsou blíž
A naše city jen na obtíž
Přišli brzy a jsou si cizí
Já jen doufám...
že do rána nevymizí
Pojď blíž?
Autor Leonkaaa, 28.06.2013
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí