PRÁVĚ PROTO

PRÁVĚ PROTO

Anotace: ....

Už nejsi dítě
řekla smrt

vše co jsi chtěl
máš

slávu
peníze
kurvy

a co lásku
ptáš se

nikdy mě nikdo nemiloval
proto jaký uvnitř jsem

roky utekly
a já nevím
co je to opravdový cit

nikdy jsem neměl zlomené srdce
necítil samotu
nelitoval rozhodnutí
vlastně žil šťastný život

a to je právě proto
že jsi ji nikdy nepoznal
řekla smrt...
Autor ZILA78, 29.06.2013
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabriela Green, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí