Středa

Středa

Anotace: Taková krátká etapa. Máte depku a cítíte, jak vás to úplně vycucává.

Nozdry světel noci mě dnes večer
vdechly do náruče cizího města.
Pohlazení ulic projede hrudí tesklivě,
ale chladně a prudce jako dotyk
špatně hrající kurtizány,
zatímco mé zmrzlé tělo dál
tiše proplouvá vzpomínkami na jiná místa,
tak důvěrně známá,
vzdálená a přitom pořád na dohled.
Ztratil jsem se v Plzni?
Nebo ve své hlavě?
Autor Malachias Traum, 30.06.2013
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí