Divné století

Divné století

Anotace: nikdy nezapomenu...nikdy.

Je divné století
pryč jsou šťastné časy,
kdy hladils moje vlasy,
a byl si po mém boku,
teď jsi jen vzpomínka,
otrok prachu a roků.
Zestárla jsem,
od doby, co tu nejsi,
mám pocit,
že jsou to snad stovky let,
a přesto,
chci tě stále.
Buď tu se mnou..
Právě teď.
Autor Annie the wolf, 30.06.2013
Přečteno 487x
Tipy 4
Poslední tipující: Rezkaaa, MishaX, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí