Tajně blíž

Tajně blíž

Anotace: ..trochu romantická, trochu nádech erotiky možná, trochu tmy..a tak :)

Tma otevírá očím

netušené možnosti

kdy na obzoru se Ti objeví

Tvoje tajné touhy

 

"Jenom zhasnu kvůli hmyzu"

a znělo to tak nevinně

pak přiťuknem si sklenkou

bavíme se o víně

 

..a najednou jsi mi bližší

(ikdyž jsi stejně daleko)

 

Chvíle se stává intimnější

však sedím k Tobě blíž

celý Tvůj svět rázem ztich

 

Když blížím se Ti k uším

nádherně mi zkameníš

a celé je to znamení

 

..že líbat Tě na krk

vážně smím

..že celého Tě asi sním!

Autor Lioness, 04.07.2013
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Matty09, Draconian, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí