Promiňte mi prosím

Promiňte mi prosím

Anotace: Je to pro dva určitě neurčité lidičky, mám je oba ráda, ale to z té básničky je všechno docela zřejmé

Je pozdě říct miluji tě,
je pozdě říct lásko,chci tě,
už jsem tě jednou ponížila ,
a tím jsem ti ublížila.

Chtěla bych moc omluvit se
a přitom chci neztrapnit se.
Já vím,že's mě miloval,
budoucnost sis maloval,
ale prosím,máš teď ji
a vkládej v ní naději!

Věř v ní víc než's věřil v mne
nevkládej do ní plané naděje.
Autor teckifr, 20.01.2007
Přečteno 567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí