achjo

achjo

Anotace: já nevím

Nesnáším sebe,
nesnáším tebe,
nesnáším tu zrůdu,
co žije ve mně.

Jak ses tam dostala,
říkám ti závist.
Já tě tam nechtěla,
prosím tě,tak zmiz.

Prosím vás odpusťte,
má drahá,můj...
Já to tak nechtěla,
jen pro tu chvíli.

Já se vás obávám,
já se tě bojím,
tak prosím odežeň,
všechny mé chmury.

Prosím tě Nejvyšší,
prosím tě potupně,
já nechci sledovat
figurky na okně.

Já nechci umírat s pocitem studu,
prosím tě,strhni tu obrovskou zrůdu!
Autor teckifr, 20.01.2007
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lásenko,mám z té básně smmíšené pocity...já se v naší momentální situaci celkem dost ztrácím...nevím,jak to myslí rené,nevím ,jak to myslíš ty,prostě nevím..

23.01.2007 12:29:00 | haki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí