Život...

Život...

Anotace: Ma kratka basen o zivote ... Doufam ze se Vam bude libit ... Dekuji za precteni a pripadne komentare.

Život...

Mhohokrát jsem se již ptal...
Odkud se ten život vzal?

Ptám se znova lidí dál
Kdo nám dal ten vzácný dar?

Kdo tou mocnou silou vládne,
Kdo rozhodne ,že ten se zvedne a ten padne?

Kdo dal mu chutě,vůně,barvy,tvary
A kdo chtěl abychom svůj milovali?

Proč někdo má ho sladčí,
A proč se jiný na svět mračí?

Proč si někdo chce ho vzít,
Proč už nemá vůli žít?

Dokola si kladu stejnou otázku,
Proč život není jako z obrázku?

Proč člověk s jiným bojuje
kvůli životního postoje?

Proč si nejsme všichni rovni
a kdo nás dělí do úrovní?

A vlastně proč se vůbec ptám ???
Vždyť já odpověď už dávno znám. :)
Autor Pheonix, 05.07.2013
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já myslim, že si všichni rovni jsme ;)

05.07.2013 03:22:06 | bird225

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí