Blues

Blues

Anotace: Syrové blues :)

Nad prací vztekám se

a zpívám tiché, tiché

nepoddajné blues

BLUES.

 

Možná přijdu se podívat

jak tiše spí a spí

zavřené dveře myšlenek

BLUES, BLUES.

 

Od zimy z pusy jde mi pára

připomíná z cigarety dým, dým

a stoupá k šedému nebi

BLUES, BLUES.

 

Zavřu okno, do pokoje fouká

vítr čechrá zamilované dopisy, dopisy

co leží na stole snad potichu

BLUES, BLUES, BLUES.

 

V baru hraju tiše na piano

a nazálním citem linu akordy, akordy

a lampa modrá bliká rozbitě

své BLUES, BLUES, BLUES.

 

Zahraj a jdi spát do swingových akordů

já půjdu s tebou, jen s tebou

rozbitá skla.......bar.......neony.......klavír

a BLUES, BLUES, BLUES.

 

BLUES...?

Autor Zasněný básník, 06.07.2013
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí