Ty

Ty

Anotace: ...

 

 

Cpeš mě do své představy

Co vzal jsi si do hlavy

Já nejsem Ty!

 

Značím tím jemně

Nedělám vše stejně

Mám jiné hry!

 

Jsi věčný nešťastník

Věty samý otazník

Stále žádný klid!

 

Život plný smíchu

Ne z deprese cíchu

Chtěla bych mít!

 

 

Autor Martinecka23, 08.07.2013
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí