Poražená

Poražená

Anotace: ...

Chtěla bych zase umět psát,

Srdce mi stále nedá spát.

Cítím svou mysl v každém kousku,

duše, tělo udělaly ze mě trosku.

Nejsem už nic, nemám ani zdání,

stanu se někdy znova tou laní?

Laní, přeskočíc všechny překážky,

co přinesly veškeré porážky.

Pozitivní neznalo u mě meze,

dnes nemám špetku dobré teze.

Je divné říci, že sáhla jsem si na dno svých sil,

a přeju si tak moc abys tu pro mě byl.

Ty pevný bode, kde bych se mohla zastavit,

všechnu tíhu a bolest daleko odhodit.

Mám toho už vážně dost,

připadám si bezmocná jak ohlodaná kost.

Prosím, ať už je za vším tečka,

nechci to už prožívat dokolečka.

Autor xxxxx, 08.07.2013
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud chceš tvořit vázaně, je dobré se naučit rytmus, jinak pokud ti to dělá problémy RM.

08.07.2013 22:31:04 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí