Kill me if you can

Kill me if you can

Anotace: napsána 11.7.2013

Doveď mě k mým temným věžím

a svrhni mě z nich dolů

využij toho, že ti chvíli věřím

teď když ležíme tu spolu.

 

Zaveď mě do pekel a nech mě planout

ohněm, jenž sžírá mi vnitřnosti

až budou opět mé slzy kanout

oddám se smrti s vděčností.

 

Zatrať mě, nenáviď, rvi mě na kousky

ať zapomenu kde je peklo a že byl ráj

uvaž mě na svoje pochybné provázky

a jako s loutkou jen si hraj.

 

Až budou nám padat červené skvrny popele

až zapomenem, že znali jsme tento svět

zatratíme všechny prolhané přátele

už nebude pro nás cesta zpět.

 

Zaveď mě k mé temné jámě

a oznam sladce, že zde budu navždy spát

lži znovu, že nebyl to tvůj záměr

až hladoví psi budou se o mé tělo rvát.

 

Řekni naposled, že vlastně jsi mě miloval

a skryj za tu masku svou nenávist

mé bílé tělo, jímž jsi opovrhoval

bude teď samotné do pekel tě víst.

 

Tak sbohem má lasko, děkuji za doprovod

žij svůj život bez pocitu viny

že zabil jsi tu, jenž byla součástí tvých not

že navždy jen pohltí ji stíny...

 

Autor mauvais-ange, 11.07.2013
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Admen, Niky88, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí