Slzy z písku

Slzy z písku

Anotace: Slzy z písku s tichým odleskem, vzpomínka jako střep na duši maluje. Naděje loučí se s...

Slzy z písku s tichým odleskem,
vzpomínka jako střep na duši maluje.
Naděje loučí se s posledním potleskem,
úsměv z bolesti na tváři čaruje.

Pravdivé lži hledám v samotě,
hrady z písku v očích zpívají.
Zjizvené myšlenky schované v nahotě,
utíkat před všemi kdo se dívají.

Vím, že nesmím věřit na pohádky,
ve stínu zapomnění stojím na hraně.
Pod tíhou svědomí hledám cestu zpátky,
slzy z písku chytám do dlaně.
Autor Mišule, 12.07.2013
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Anjesis, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

píšeš moc dobře

12.07.2013 17:24:47 | Anjesis

děkuji moc :)

22.07.2013 13:35:23 | Mišule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí