Procházím

Procházím

Anotace: co říct, zkuste přečíst. A prosím nespěchat, jako v životě.

procházím sám sebou
křivolakou chodbou
krvavě černou i zářivě bílou
na zemi nedopalky slibů
prázdné podupané
se válí vzpomínky
fragmenty básní
i představ o životě

procházím sám sebou
křivolakou chodbou
plnou oken a průzorů
nových, rozmlácených
i oslepených
sem tam někdo
ke mě prosvítá
prosvětluje tmu
hodně či málo
a já občas tiše
své hříchy zametám

procházím sám sebou
křivolakou chodbou
nahlížím do oken ostatních
na jejich cesty životem
než zabouchnou okenice
svých myšlenek a citů
či než otevřou je dokořán
rozžnou lampu
a nevezmou si z mých dlaní


křivolakou chodbou
procházím sám sebou
Autor Luca_69, 12.07.2013
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Hančí, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí