tohle ne.

tohle ne.

Vážně sem asi,

tě nasrala moc.

Na kraji útesu,

volám o pomoc.

Vím, že mě neslyšíš,

přesto zkouším to dál.

No nic,

kašlu ti na to.

Za tuhle scénku,

bys nedostal zlato.
Autor Finito la Comedia, 15.07.2013
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: vkl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí