Halucinace

Halucinace

Anotace: Občas není na škodu vydat se po neznámých cestách :-)

Za hranicí stínu
pod náhodným plamenem
nápoj z blínu
spolu si vypijem.
 
Žlutost květů
byla mu ozdobou
a čerň středů
lidem výstrahou.
 
Omámen ležíš
a neklidně spíš
v říších tajemných
sám bloudíš.
 
Za reality hranicí
vidíš věci divné
mrtvé žijící
i tvory z pekla vyhozené.
 
Děsu plné zvuky
doléhají k tobě,
při kterých by ani mrtvý
nezůstal sám v hrobě.
 
Hledáš ven cestu,
ale žádná není
z halucinací spáru
nevysvobodí tě ani svítání.
 
Puchy života
než smrt odpudivější
laskání od nebožtíka
a světlo tmy je nejzářivější.
 
Jen omezený čas
zde však máš
již brzy se zpět
k obyčejným lidem vydáš.

Nechceš -li tak pojď, jen pojď
pod mihotavým plamenem
nápoj z blínu
opět si spolu vypijem. …
Autor Níniel, 16.07.2013
Přečteno 289x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí