Stín

Stín

Anotace: ...

Jako malej kluk jsem vždycky hledal stín
co by ukryl svět kterej mi srdce otevírá

Jako malej kluk jsem vždycky hledal stín
co by ukryl svět ve kterym štěstí neumírá

Protože malý děti čekaj´ na úder
a i když nemaj plány neztrácej směr

Jako malej kluk jsem vždycky hledal kout
se stoletym stromem co můžu obejmout

...kout kde štěstí neumírá
Autor Fisto, 18.07.2013
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Elias
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí