Najděte si den..

Najděte si den..

Anotace: pište vaše názory..za všechny děkuju..

Lidé se ptají
co stojí za mými slzami
a sami v mysli zmatek mají
ale jsou příliš zaslepeni krásami
než aby si to uvědomili

Ale když najdete si den
osamocený den,jen pro vás
rozpustí se vám ten sen
a slzy potečou hned snáz

V ten den vám dojde
kdo skutečně jste
a nevím jestli vám projde
dál žít ve stejném městě

Někoho ten den potopí
někdo bude mít zas víc síly
ale hlavní je že pochopí
že sny neexistují,stejně jako víly

Že láska si vybírá
ke komu na návštěvu zajde
ale teď asi umírá
a jen ten,kdo má velké štěstí ji najde
Autor mattoni.uz.neni, 20.01.2007
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí