Dívce z dešťových kapek

Dívce z dešťových kapek

Anotace: ...umí mezi nimi tančit... :)

Tiše s chladem listopadu

tiše vchází bez důvodu

zřejmě se jen zachvěje

a odletí zase zpět...

 

Tiše s vůní svůdných paží

spěchá rychle na nádraží

najdu ji však s kufrem stát

- nedostihla vlak do snů...

 

Klopýtám a hlava třeští

rychle běžím za ní v dešti

přeběhnu přes ulici

a v dešti už jí ztrácím zas...

 

V podkroví se asi krčí

šeptá, že chce do náručí

do náručí sladkých duh

duh, v kterých nic nebolí...

 

Snad je krásná, snad má vady

oči jako vodopády

Uletí mi? Je jen sen?

Snáší se mi na deštník...

 

Tiše s ránem prosincovým

vchází. Kam? To už nepovím

Snad se choulí v dešti kapkách

co se snáší na nádraží...

 

Autor Zasněný básník, 19.07.2013
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Laven De Brig, želvička001, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí