Sen o dni

Sen o dni

Anotace: Malá noční poezie :-)

Na co myslí moje hlava?
Že jsem já a Praha, noc i nedopitá káva.
Že pryč je moje Drahá, únava se vkrádá.
Někdo by řek "Noc je mladá" Aha...

Asi je ráda... Směje se starci Dni..Říká mu;
"Tak sebou hni! Musím donést lidem sny.
...
A ti lidé v nich, žijí v sladkých nadějích.
A věří v Tebe, Dni, žes nebyl jejich poslední."
Autor Dixie Bechert, 20.07.2013
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: chci_uverit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí