Chyba co láskou jde vyléčit

Chyba co láskou jde vyléčit

Anotace: jen mi prosím piště názory své. děkuji

když následky svých chyb vidím
strašně se stydím
za to co činím
pak už se jen pídím
po tom komu jsem ublížil
proto abych se omluvil
aby mi odpustil
je to hrozné
každý den je to chyba jiná
hrozně se na to vzpomíná
chyba s chybou se prolíná
spadla mi hvězda do klína
a já jediné přání měl
abych za to vše trpěl
moc dobře jsem věděl
že přání se splní
druhý den to začalo
slunce se mi schovalo
a teď jsem slepý
nevidím nic
cítím jen jak bič
po zádech mi běhá
znovu a znova
lidi nevidím
moc dobře vím
že už neublížím
svět je černý
a já zůstal věrný
myšlence na človíčka
který jediný by mi mohl otevřít víčka
jsi to přeci ty
lásko má
lásko má jediná
každý mě proklíná
jsi v mém srdíčku ukrytá
vzpomínka na tebe
je v něm vyrytá
už nikdy tím co jsem byl nechci být
už nikdy nechci ublížit
tohle ti mohu slíbit
chci žít
Autor Mirusek, 20.01.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevzdávej se! Jestli jsem dobře pochopila...tak ta holka ti zato nestojí, vím, že to bolí, ale přijde čas, kdy to pochopíš a opět roztáhneš svá křídla, budeš přijímat lásku a rozkveteš. teď hlavně přijímej lásku od svých nejbližších, to ti pomůže. papa

21.01.2007 01:16:00 | Ewe714

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí