Příliš drahé pozdě

Příliš drahé pozdě

Anotace: -

Snaha vytrhat zuby chodníky,
aby už nikdy nemohl přijít.


V chudé básničce hledat
významy drahých slov

Je pozdě
odvézt tmu v autě ze stříbra.

Sváže duze její konce,
aby ses navždy točila v kruhu

a nemohla dopředu.
Autor Aaliyan, 21.07.2013
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Pablo Kral, maliska, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí