Život slzy

Život slzy

Anotace: Zabloudila slza na tváři, nevěděla kudy jít. Stékala v smutném odlesku, chtěla se...

Zabloudila slza na tváři,
nevěděla kudy jít.
Stékala v smutném odlesku,
chtěla se milovat a chtěla žít.

Stékala přes rty, stékala sama.
Slzička smutku, slzička lásky.
Nedočkala se záchranného lana,
políbila letmo bledě rudé vlásky.

Zmizela v bílém objetí,
ta slza ze snáře.
Pro slzy příštího dojetí,
vyryji cestu do tváře.
Autor Mišule, 24.07.2013
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí