Krásný to den

Krásný to den

Anotace: Přetextovat si Claptona? ... radši se jen trochu přiblížit

Krásný to den

 

( Wonderful tonight – Eric Clapton )

 

Potkal jsem ji v klubu,

byla krásná jako květ.

Vzal jsem ji za ruku,

chladnou ji měla jak led.

Tak jsem ji sbalil,

jako vtipný klaun.

Říkám si jo,

Nebyl to jen divný klam.

 

Řekl jsem ji lásko,

pojď na párty a hned.

Nabídl ji ruku,

aby se nemusela bát.

S takovou dívkou,

se musí každý mít.

Řekla jen ano,

dneska je tak krásný den.

 

Oh je tak krásný a bezpečný,

tak jako já mám rád.

A to všechno, co ti láska

v tomhle tom ti může dát.

Jsem jenom tvůj.

 

Pak jsme šli ke mně

a otevřeli se.

Jaký je náš život,

pověděli jsme.

Řekla že těžký,

jako je tvá skříň

a proč si myslím,

že jsme měli tak krásný den.

Autor jyardak, 24.07.2013
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Akrij8
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí