Žena domácí

Žena domácí

Anotace: Po čem může toužit žena domácí? Žena domácí je zvláštní tvor. Vyskytuje se na vsi, ale i v městské části zcela jistě pobývá.

Já jsem ta žena domácí
ta co se ráda doma otáčí.
Já jsem ta žena domácí
co nemá nic na práci.
Nic na práci
to je nic
velké nic
co skrývá víc.
Skrývá dům a zahradu
dětský křik a zábavu.
Zábavy je víc a víc
ach děti – chci mít klid!
Chci mít klid a peníze
to je teda k nevíře.
Autor Evionka, 26.07.2013
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: ElaJah, kdovíkdo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nechci míti klid,
já chci žasnout, btít a klít.
Já ty děti ráda mám,
proto Vám to povídám.

27.07.2013 05:46:39 | Evionka

Tak dej děti na reklamu
unaví se
zavřou tlamu
bude ticho na zahradě
jenom včely bzučet v sadě
budou ,..nektar pít
a ty
budeš mít klid..
;-)

26.07.2013 21:59:49 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí