Narozeniny

Narozeniny

Anotace: Takové zamotané přání k narozeninám

Jsi moje opravdu dobrá kamarádka,

snad mohu říct i jedna z nejlepších,

nikdy, nerozhádá nás žádná hádka,

přátelství naše je jedno z největších.

 

Známe se sice jen těch let pár,

netrvalo dlouho zjistit, že máš dar,

porozumět člověku v těžkých chvílích,

zabarvit svět v okamžicích černobílých.

 

Proto věnuji ti rukou psané řádky,

i když ohlédnu se časem zpátky,

byla jsi tu pro mě, když bylo potřeba,

více slov a vět snad ani netřeba .

 

Teď přeji ti vše nejlepší, hodně zdraví,

ať přátelství naše nikdy nezrezaví ,

a nakonec hlavně nespočetně lásky,

ať ta ti nezpůsobí žádné vrásky.

 

Ať splní se ti všechna přání,

ať anděl tvůj tě stále chrání,

dovol mi ti to vše ze srdce přát,

a za přátelství naše se prát.

Autor majdik 2, 28.07.2013
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí