kdyzsemeptascosemizdalo

kdyzsemeptascosemizdalo

Anotace: ..

kazdy rano

se me ptas
co se mi zdalo
u cokoladovyho kolace
vzpominam na dnesni noc
drzim za ruku syna
co si mysli
ze umi stat sam
a vim
ze snu mi probehlo hlavou nekolik

kraus si cet muj esej
na roztrhanym kusu papiru
sem psala pochody mysli
libilo se mu to nenucené

tvoje mama
si spletla lahev kysliku a neceho
muj strejda
a jejich pes
umrel

v pokoji
v koupelne
sem se menila v chlapa
my prsa se ztratily
v kudrnatych chlupech
a na levym stehne
se mi pod dzinama
rysoval tvrdy penis az ke koleni
nebyla sem cernoch

a tak si rikam
natocit sny na video
jak gondry
vypsat je jak jack
vsechno uz tu bylo
ale vsechno je objevny
Autor veronika, 28.07.2013
Přečteno 590x
Tipy 12
Poslední tipující: nebech, Roger, Romana Šamanka Ladyloba, Jozef Bojanovský, V.N.Losinský, poeta, Favi
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Palec hore. :-)

05.10.2013 22:04:45 | nebech

((=

24.08.2013 11:35:54 | Roger

Dneska jsem si koupil Coca-Colu a na etiketě stálo Veronika.

21.08.2013 19:21:24 | Nikotin

to je dobry..hezky

24.08.2013 13:09:11 | veronika

tvrdý a ke koleni.. auu...:D

PS: jinak hezký:)

28.07.2013 13:09:34 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí