čierné slova

čierné slova

Anotace: blaaack !

človek ktorí zahanbil rod
a mrtvich postavil z hrobu..
človek menom mŕtvych
a krvou v ústach popolúva priateľov
ty čo veria budu zahanbený
a ja budem prebodávať mečom telo tvoje
aby si bolesť cítil...
a naučil sa ju spôsobovať iným !
Autor Darken Salem Jesus, 28.07.2013
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí