=Na konci městečka

=Na konci městečka

Anotace: ..rýmování..

~Se mi to rýmuje~

~~.♥.~~
Červené?
On a ona taky
tváře?
Dva vlčí máky,
jako dva tuleni
k sobě se tulí
a je jim náramně
v tuto chvíli.
Jako dva lásky
poutníci
chodí si jen tak ulicí,
až došli na konec
městečka
dál prý je do ráje
cestička.
Chvíli se posadí
do trávy
a tam si o lásce
jen vypráví?
Brzy však všech řečí
nechali
lásce se úplně
oddali.

Tváře?
Zas máky vlčí
a doma?
To je hned řečí.
Do roka
svatba v kostele je
pěkně se mi to
celé rýmuje
jé,je,je…

~*~~~*~~~*~


Autor Květka Š., 28.07.2013
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, divoska_jaja, Doradan, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mraky máků
bez bodláků
přeje hejno
Eskymáků.
A že byli
odrzlí,
tak tu u nás
zamrzli.
:-))
(To jako jen něco pro ochlazení. Jinak hezká básnička. :-))

07.08.2013 22:50:34 | divoska_jaja

děkuji...a moc hezká eskymácká...

09.08.2013 17:16:37 | Květka Š.

ano,se to rýmuje...

02.08.2013 11:51:54 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí