Slečna v srdci Darkness

Slečna v srdci Darkness

Anotace: Temná a krásná. Text poupraven. Je to dlouhá temná báseň . Občas je v mém srdci víla Darkness.

Padá slunce po dlaních tvých.
Jsi žena vlasů havraních .
Činíš jen tak jak ďábel poroučí,
Při myšlence na tebe,
nepropadne se tělo do nebe.

Padá slunce,
o zem se rozbije.
Cit v těle víla darkness zabije,
láska ze srdce sálá.
Citům vždy se smála
Střepy do světa poletí.
Morem vaše srdce rozdrtí.

Nemilovaná,
Tajemná.

Jsi jediná.

Jediná se usmíváš.
Nad armádou v temnotě
kráčí v jednotě.
Ty jen chléb a sůl.
Vítáš s otevřenou náručí.
jen temnota mstu zaručí.
Vítáš zkázu temných těl.

Ref:
Přivítej nás,
křídla nemáš,
jen v očích žár.
Jsi jediná,
budeme se za tebe rvát.
cizím tělům životy brát

Padající koně dláždí cestu tvým nohám,
ty jen se usmíváš .
Trnité cesty k pekelným branám.
Slunce padá,
o zem se rozbije.
Postava na kříži,
těžko ti ublíží.

Padající žár tě potěší
Víla temných sfér ,
běžné radosti netěší.
bílé šat v jeden cár.
V očích žár v srdci smrt,
Pekelný princ dal ti dar.

Smrt


Ref:
Přivítej nás,
křídla nemáš,
jen v očích žár.
Jsi jediná,
budeme se za tebe rvát.

Srdce mrtvé v kráse žena.
Spas duše padlých andělů.
Slunce na kusy a ty odcházíš,
zpět v temnotě přicházíš.
Naše těla na ramenou,
čest jen pro tebe jedinou.

Ref:
Přivítej nás,
křídla nemáš.
Jen v očích žár.
Jsi jediná
budeme se za tebe rvát.
Autor Carlos, 29.07.2013
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: FroniXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí