posledný boj

posledný boj

Anotace: Kirtap... vládca dávnej rasy ....

pradávny les .. a v ňom luka
kde odohral sa krvavý boj ...
teraz tam rastie zelená tráva ...
a ruže pre padlých hrdinov ...
ozveny minulosti cestu domou hľadajú
a legenda o mene mocnom píše sa ..
o vládcovi ktorí doviedol svet k slobode ..
a jeho statočných bojovníkoch
o meči dračom a jeho dychu ohňom ...
Autor Darken Salem Jesus, 30.07.2013
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí