Krása uvědomnění

Krása uvědomnění

Anotace: Opět pár řádků o vzpomínkách, které nám občas jen tak vykouzlí úsměv na tváři.

Úsměv na tváři,
potrhlá nálada,
to mě rozzáří,
když nastane myšlenková výprava.

Podivná asociace
vyšlapává cestičku myslí,
připomíná emoce.
..tak ona kouzlí..

Projde cestu,
kterou roky nikdo nešel,
ukáže krásu,
co jsem skoro zapomněl.
Autor Zayo, 01.08.2013
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí