Melodie

Melodie

Anotace: Tahle básnička je psaná při téhle písničce http://www.youtube.com/watch?v=QuNhTLVgV2Y

Housle hrají,

smutnou melodii vydávají.

Když jsem ji jedinkrát slyšela,

na vše jsem zapomněla.

 

Srdce mi bít přestalo,

když krásnou melodii uslyšelo.

Já slyšela její vyprávění,

byl to příběh smutkem naplněný.

 

Autor aley, 01.08.2013
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí